donderdag 24 september 2015

Lees hoe je kunt besparen op een taxi naar Schiphol!

Schipholtaxi op Schiphol veel te duur, bestel de taxi naar Schiphol online!


Wij staan er elke keer weer van te kijken. Op Schiphol stappen honderden mensen argeloos in een Schipholtaxi, en betalen veel te veel! Hoewel mensen op internet veel vergelijken, lijkt het wel of dat voor een Schipholtaxi niet op gaat. Het tegenovergestelde is waar!

Op een ritje naar Amsterdam bespaar je zeker al rond de 5 euro, maar wil je verder reizen dan kan het tot meer dan de helft gaan oplopen! Buiten het “normale prijsverschil” heb je ook nog eens te maken met de chauffeurs die “graag een stukje omrijden”, of nog erger, als ze weten dat het toeristen zijn dan gaat de meter niet aan maar roepen ze een belachelijk bedrag aan het einde van de rit!

Bestel je Schipholtaxi gewoon via internet of je smartphone!


Natuurlijk zitten er overal rotte appels, dus opletten moet je overal. Toch als je even goed rond kijkt kan je goedkoop een taxi naar Schiphol bestellen. Het bedrijf www.goedkoopnaarschiphol.nl is er zo eentje die het netjes doet. De eigenaar heeft meer dan 25 jaar ervaring en weet wat de klanten zoeken. Van standaard personenwagen tot luxe taxibus t/m 8 personen. Gewoon thuis achter de computer de postcode invoeren met het aantal personen en je ziet wat de kosten zijn. Deze tarieven gelden 24/7 en zijn inclusief alles! Dus geen verrassingen meer achteraf. De facebook pagina kun je trouwens hier vinden.

Deze website is zowel op de particuliere als de zakelijke markt gericht, en halen bijvoorbeeld gasten van bedrijven op die op Schiphol aankomen, maar dan binnen waar ze staan te wachten met een naambordje. Bedrijven kunnen er op rekening rijden of betalen per creditcard. Er is veel mogelijk, dus schroom niet om het even te vragen.
Even op een rijtje de voordelen:
 • Makkelijk thuis de taxi bestellen
 • Vaste scherpe prijs
 • Keuze uit soorten taxi's
 • Betrouwbaar en vriendelijk personeel

Waarom is een Taxi op Schiphol toch zo duur?

Met de invoering van de nieuwe taxiwet in het jaar 2000 moest alles beter worden voor consument en taxichauffeur. Als je een beetje het nieuws hebt gevolgd dan weet je dat het tegenover gestelde is gebeurd. Iedereen met een rijbewijs mocht op een taxi rijden, en de klanten werden op grote schaal opgelicht. Het is natuurlijk logisch als er gedereguleerd gaat worden, het een puinhoop gaat worden. We hebben nu eenmaal regelgeving nodig in onze maatschappij anders wordt het een puinhoop.

Zelf nu na 15 jaar en de nodige regulering rijden er helaas nog steeds van dat soort taxichauffeurs rond. Deze heerschappen zijn er alleen maar op uit zijn zoveel mogelijk geld in een korte tijd bij elkaar te krijgen. Er zijn toeristen geweest die voor een ritje Amsterdam, wat normaal tussen de 30 en 50 euro kost, rond de 90 euro betaald hebben en zelf wel meer. Helaas gebeuren deze praktijken nog steeds op Schiphol en raden wij aan via internet uw Schipholtaxi te bestellen.

Overweging om de auto op Schiphol te parkeren?

Kijk en vergelijk is het motto. Natuurlijk kan je ook met eigen vervoer naar de luchthaven. Helaas is er dan altijd nog het parkeer probleem. Vergelijken is natuurlijk altijd goed, maar Schiphol en parkeren blijft een dure grap. Denk buiten de kosten ook aan het gemak van een taxi naar Schiphol. Geen gesleep met koffers en je wordt netjes bij de vertrekhal op Schiphol neergezet ! 

Tip: Betaal niet te veel, en bestel je Schipholtaxi via het net!

5 opmerkingen:


 1. Taxi Service Amsterdam

  Amsterdam Taxi Airport - Taxi Amsterdam 020 is het beste taxibedrijf van Nederland. Wij zijn een van de beste online taxireserveringswebsites in Amsterdam

  to get more - https://taxiamsterdam-020.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Airport Taxi

  Zakelijk Transport - Taxi Amsterdam-020 biedt executive taxi en goedkope services in Amsterdam, Schiphol Airport Transfers Business.

  to get more - https://taxiamsterdam-020.com/zakelijk-transport/

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Goedkope Taxi Amsterdam

  Amsterdam Taxi Airport - Taxi Amsterdam 020 is het beste taxibedrijf van Nederland. Wij zijn een van de beste online taxireserveringswebsites in Amsterdam

  to get more - https://taxiamsterdam-020.com/

  BeantwoordenVerwijderen

 4. Taxi Service


  Op zoek naar de beste zakelijke en privé-taxiservice in Nederland? Taxi Amsterdam-020 biedt professionele zakelijke taxiservice voor een geweldige.


  to get more - https://taxiamsterdam-020.com/zakelijk-transport/

  BeantwoordenVerwijderen

 5. Goedkope Taxi Naar Schiphol

  Bent u op zoek naar een Schiphol-taxi en een goedkope taxi naar de luchthaven van Amsterdam?Taxi Amsterdam-020 bieden de beste goedkope taxi service in Nederland. Contacteer ons nu! +31 64 444 4087

  to get more - https://taxiamsterdam-020.com/diensten/

  BeantwoordenVerwijderen