donderdag 24 september 2015

Lees mijn Tips voor een Goedkope Taxi naar Schiphol !

Hier zul je tips en adviezen vinden voor het vinden van een voordelige taxi naar Schiphol. Veel mensen weten wel waar ze op moeten letten, maar toch zijn er nog genoeg die te veel betalen voor een Schipholtaxi.

Helaas kan ik niet alle toeristen bereiken met dit verhaal, want ook die betalen veel te veel als ze op de luchthaven Schiphol aankomen en argeloos in een taxi stappen. Eigenlijk hebben ze nog geluk. Tegenwoordig staan er voor de draaideuren op Schiphol ronselaars die de toerist graag even naar de eindbestemming wil vervoeren.

Volgens mij is het toch wel bekend als je in het buitenland in een taxi stapt dat je moet oppassen. Je zou het niet verwachten, maar toch ook hier in Nederland op Schiphol moet je dus wakker blijven. Buiten dat betaal je gewoon toch al veel te veel als je daar in een Schipholtaxi stapt. Ik zeg niet doen dus!

Tip: lees hier meer Tips voor een Schipholtaxi. Pas op voor taxibedrijven zonder vergunningen en lees alle tips voor een echte legale en voordelige taxi naar Schiphol!

Bestel je taxi naar Schiphol via internet!

Net als dat je kleding, schoenen of wat dan ook op internet voordeliger kunt bestellen kan dat ook met je taxi. We leven in de  21e eeuw het derde millennium waar computers en internet toch zo vanzelfsprekend zijn. Kijk en vergelijk zou ik zeggen. Natuurlijk adviseer ik je dat je op onze website Goedkoopnaarschiphol.nl je vervoer naar Schiphol moet bestellen, maar buiten dat ga ik je toch meer tips en adviesen geven. Kijk vooral rond op internet bij de verschillenden taxibedrijven en let ook op andere dingen dat allen de prijs.

Prijs belangrijk maar ook de mensen achter de website zijn belangrijk.

Natuurlijk, u wilt met een Schipholvervoerder naar Schiphol en wilt dat voor een redelijke prijs. Wilt u de aller goedkoopste dan wens ik u geluk met het doorzoeken van de honderden websites. Als ik u was zou ik er een paar nemen, drie vier of max vijf websites van aanbieders voor Schipholvervoer. U kijkt en vergelijkt de tarieven. Gelden de tarieven altijd, dus 24/7 ? Geen nachttoeslag of andere verborgen toeslagen? (Bij ons niet trouwens).

 Ik heb even wat dingen op een rijtje gezet.

  1. Op 1 de prijs, staat deze je aan? Niet "te goedkoop" want u weet wel wat te mooi is om waar te zijn....
  2. Gelden de tarieven ook in de weekenden en 's nachts?
  3. Geen bagage toeslag?
  4. Word u goed te woord gestaan? Staat er uberhoud wel een telefoonnummer op de website?
  5. Hoe zit het met annuleren, sommige rekenen daar altijd geld voor!

Wat u nog meer kunt doen.

Natuurlijk wilt u dat er wel om taxi voor de deur staat op de afgesproken tijd. Het is dus van belang dat het taxibedrijf uw aanvraag wel serieus neemt. Heeft het bedrijf een reputatie, bel ze op en vraag dingen zoals of ze 's nachts wel te bereiken zijn en of de taxi er wel op tijd is. Vraag vooral dingen die u wilt weten als u er niet uit komt, zoals hoe laat moet ik nu eigenlijk worden opgehaald om mijn vlucht te halen. Hoeveel uur van te voren moet u op Schiphol zijn? Met dit "bellen"  krijgt u namelijk meteen een indruk van het taxibedrijf. Staan ze u goed te woord en heeft u er een goed gevoel bij, dan is dat weer een reden om daar te boeken.

Dan zijn er nog talloze websites die helemaal niets met een Schipholtaxi te maken hebben. Het zijn de goudzoekers van het internet. Wat ik bedoel zijn de internethenkies die overal op internet geld uit te willen slaan. Er zijn er verschillende die geen taxivergunning hebben en alleen maar als tussenpersoon fungeren. U boekt dus bij hun en uw taxirit wordt aan een derde partij doorverkocht. Zo hebben ze meerdere websites, zoals zoek de beste klusser, makelaar of noem maar op. Ze hebben dus niets met de branche het gaat alleen maar om geld. Aankloppen voor klachten of als u iets bent vergeten in de taxi kunt u daar wel vergeten.

Dan zin er nog de internet criminelen. Ze zetten websites op en bieden diensten aan. U betaal online en vervolgens bent u het geld kwijt. Bel dus altijd het bedrijf even op voordat u geld overmaakt!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten